2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Dilimizin Zenginlikleri Projesi Kapsamında Kasım ayı okul öncesi eylem planını gerçekleştirdik.

20 KASIM 2023 -14 HAZİRAN 2024 tarihine kadar her ay çalışmalarımız devam edecektir.

Bakanlığın projesi olan Dilimizin Zenginlikleri Projesi Okul Öncesi eğitim kademesi eylem planı doğrultusunda KASIM ayı çalışmalarımızı gerçekleştirdik.

Kasım ayında proje ile ilgili ailelerin bilgilendirme süreçlerinde kullanılacak bülten çalışmamızı tüm velilere dağıttık.

Aileler ile yüz yüze toplantı yapılarak proje hakkında bilgilendirme yapıldı.

Kasım ayında Velilerle kitap okuma etkinliği yapıldı.

Ayrıca bilmece kutusu etkinliği yapılarak çocuklarda yaratıcı düşünme fırsatı tanınmıştır.

Proje danışman okul öncesi öğretmenimiz Sadike BAŞCI'ya bu etkinlik için çok teşekkür ediyoruz...

20-12-202320-12-202320-12-2023